8.Geleneksel Mütareke Mudanya Hentbol Turnuvası’nda kulüpler bazında ilçeyi temsil eden Seferihisar Belediye Spor Hentbol Takımı Şampiyon oldu.

Kadrosunun çoğunu bu yılın Türkiye Şampiyonu olan Muharrem Gülpınar Ortaokulu Hentbol Takımı’nın oluşturduğu Seferihisar Belediye Spor Hentbol Takımı küçükler kategorisinde Bursa Meltem Spor Kulübü’nü finalde yenerek birincilik kürsüsüne çıktı.

Seferihisar Spor Hentbol Takımı, antrenörleri Vedat Karakoç, Fatih Yırtlazlı ve aileler kendilerini önce İzmir şampiyonluğu, yarı final ve final yolculuklarında maddi manevi destek veren Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Başkan Soyer’le birlikte kupayı kaldıran çocuklar adına konuşan antrenör Vedat Karakoç Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür etti.

"Sizinle tekrar tekrar gurur duyuyorum" diyen Başkan Soyer; “Ailelerinizin ve öğretmenlerinizin size inanması ve destek olması, geçen yıl minikler bu yıl ise küçükler kategorisinde şampiyon olmanız bence gurur duyulacak bir şey. Siz Seferihisar’a ilk şampiyonlukları getiren ilkleri yaşatan bir takım oldunuz, bence bu tüm gençlerimize örnek olmalı.” şeklinde konuştu.