Selçuk İMKB Anadolu Lisesi Türk Halk Müziği Korosu muhteşem bir performansla müzik severlere doyumsuz bir akşam yaşattı. Konsere eşi Ayşen Bakıcı ile katılan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, zaman zaman türkülere eşlik ederek öğrencilerin bu performansına ortak oldu. Konser sonunda tüm öğrencileri ve bu öğrencilere büyük emek veren Müzik Öğretmeni Yahya Murat Ukap’ı tebrik eden Başkan Bakıcı, “Söyleyecek söz bulamıyorum. Gerçekten büyülendim” dedi.

Kültürel etkinlikler çerçevesinde bu yıl 7.sinin düzenlendiği “Türkülerin Dilinden Anadolu -7” adlı Türk Halk Müziği korosu hafta sonu tüm müzik severlere doyumsuz bir müzik ziyafeti verdi. Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı müzisyenlerinin eşlik ettiği konserde, Anadolu’nun birçok yöresine ait birbirinden güzel ve hareketli türküleri seslendiren öğrenciler konser sonunda ayakta alkışlandılar.

Konsere eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte katılan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk İMKB Anadolu Lisesi öğrencilerinin bu muhteşem performansını dinlemekten büyük keyif aldığını, başta bu öğrencileri yetiştiren Müzik Öğretmeni Yahya Murat Ukap olmak üzere tüm öğrencileri tebrik ettiğini belirtti. Başkan Bakıcı, konser sonunda öğrenciler adına okul Müdürü Raşit Alpay Karataş’a çiçek takdim etti.