Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Başkanı Tunç Soyer ile dernek yönetim kurulunda yer alan belediye başkanları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, SODEM ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ile dernek yönetim kurulunu oluşturan belediye başkanlarını, CHP Genel Merkezi’nde kabul etti. Görüşmeye SODEM Başkanı Tunç Soyer, SODEM Onursal Başkanı-Kadıköy Eski Belediye Başkanı Selami Öztürk, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak katıldı. Görüşmede Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da hazır bulundu.

Ziyaretin oldukça verimli geçtiğini söyleyen SODEM Başkanı Tunç Soyer şu açıklamayı yaptı:

“SODEM Yönetim Kurulu olarak CHP Genel Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdik. Sabah Genel Başkan Yardımcısı Sayın Veli Ağbaba, öğleden sonra da Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile toplantılar gerçekleştirdik. Sosyal demokrat belediyeler arasında ortak bir dil oluşturmak ve sosyal demokrat belediyeciliğin başarılı uygulamaları hakkında, Türkiye’nin tamamına yönelik bir algı oluşturmak için yapılması gerekenleri konuştuk. Son derece verimli geçen bu toplantılarda, SODEM’in büyüyerek güçlenmesi ve iktidara giden yolda, yerel yönetimler olarak yapmamız gerekenler konusunda tam bir uyum içinde kararlar aldık ve yol haritamızı belirledik. Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve Sayın Genel Başkanımıza verdikleri samimi ve büyük destek için minnettarız".