İzmirlinin hediye seçiminde 25 yıldır değişmeyen adresi SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri başlıyor. Sevdiklerini bir hediye ile sevindirmek isteyenlerin çeyrek asırlık geleneği SOUVENIR, 18 Aralık 2014’de İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda açılacak. İlk gününden bu güne İzmir’in nüfusu kadar ziyaretçiyi organizasyon kapsamında fuar alanında ağırladıklarına dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, 25. yılına yakışır bir etkinliği gerçekleştireceklerini vurguladı.

Çeyrek asırdır geniş ürün yelpazesi ve fiyat avantajlarıyla yüz binlerce vatandaşı ağırlayan SOUVENIR 2014 25. Hediyelik Eşya Günleri 18 Aralık 2014 tarihinde başlayacak. İzmir Uluslararası Fuar Alanı’ndaki organizasyona 200’ün üzerinde katılımcı iştirak edecek. Herkese ve her keseye hitap edecek fuar alanında ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler stant vitrinlerinde görücüye çıkacak. Birçok ürünün tanıtımının yapılacağı fuar alanında sıcak satışlarda gerçekleştirilecek.

Hediyelik eşya sektörünün vatandaşların taleplerini karşılayacak nitelikteki vizyonu ile her yıl çıtasını yükselterek SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’ne katıldığına dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, büyük ilgi gören organizasyonun İzmirliye mal olduğunu söyledi. İzmir’de sosyal yaşam ve hediyeleşmeye kültürünün yüksek olduğunu vurgulayan Gençer, “Bu kentte yaşayanların mayasında sevdiklerini sevindirmek ve mutlu etmek var. Özel günlerde hatırlama var. Sevdiklerini bir hediye ile tebessüm ettirme bir örf bir gelenek olmasaydı 25 yıldır SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri bu denli başarılı ve uzun süreli bir organizasyon olmazdı. Elbette Gençiz Fuarcılık firmamızın titiz çalışanları ve katılımcılarımızın vizyonu bu organizasyonun ilgi görmesinde önemli bir etken” dedi.

İzmirliye hediye verirken duydukları zevki hediye ararken de yaşatacaklarını kaydeden Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, “SOUVENIR 2014 25. Hediyelik Eşya Günleri 18 Aralık 2014 tarihinde başlayacak. 31 Aralık 2014 günü tamamlanacak. 14 gün sürecek. İlk 13 gün 11:00-22:00 son gün ise 11.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Her yıl organizasyona büyük ilgi gösteren İzmirli organizasyonun her yaşa, her zevke ve karşılaştırmalı fiyat avantajlarına sahip olduğunu iyi biliyor. Bize ulaşan çok sayıda vatandaşımız ‘İzmirlinin hediye seçiminde 25 yıldır değişmeyen adresi SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’dir’ diyor. Onları yanıltmayacak, dün olduğu gibi gelecekte de onların güvenine layık olmaya devam eden Gençiz Fuarcılık, 25. yıla yakışır bir organizasyonu ortaya koyacak. Tüm halkımızı bekliyoruz” sözleriyle organizasyon hakkında bilgi verdi.