Turizm sektöründe yeni iş birlikleri ve ülke tanıtımına katkıda bulunmak için yola çıkan Travel Turkey İzmir 2014, uluslararası arenada da büyük ilgi görüyor.

4 - 7 Aralık 2014 tarihleri arasında 8’nci kez kapılarını açacak olan Travel Turkey İzmir - Turizm Fuar & Konferansı, sektörün önde gelen yurt içi katılımcıların yanı sıra yurt dışından da büyük ilgi görüyor.

25 ülke katılımının kesinleştiği Turizm Fuarı’nda; Almanya, Avusturya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Cibuti, Endonezya, Gambiya, Güney Kore, Gürcistan, Hindistan, İran, İtalya, Macaristan, Malezya, Makedonya, Moğolistan, Nijerya, Namibya, Portekiz, Tanzanya, Tunus, Türkiye, Uganda, Ürdün, Yunanistan yer alacak.

Partner Ülke İtalya ve Partner il Adıyaman’ı ağırlayacak Travel Turkey İzmir’e 25 farklı ülkeden 900’ün üzerinde firma katılması bekleniyor. Travel Turkey İzmir; İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde organize ediliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Fuar’da, başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye’nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcı ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere tanıtılacak. Travel Turkey İzmir - Turizm Fuar & Konferansı’na giriş ücreti 3 TL olarak belirlendi.