2014 TOSFED Pist Kupası’nın her üç kategorisinde de Ülkü Motorsport pilotları genel klasmanda üst sıraları paylaştı. Sezon boyunca elde ettiği altı birinciliğin ardından Kategori 2’nin şampiyonu Galip Atar oldu.

Hafta sonu İzmir Park Ülkü Yarış Pisti’nde 2014 TOSFED Pist Kupası’nın 6’ncı ve son ayağı koşuldu. Kategori şampiyonlarının belirlendiği yarışta Ülkü Motorsport pilotları gösterdikleri başarı ile göz doldurdu. Kategori 2’de WV 1.9 TDI ile yarışan Galip Atar Şampiyonluğu göğüslerken Ülkü Motorsport’un en genç pilotu Muhammed Ali Ülkü aynı kategorinin birinci yarışında damalı bayrağı gören ilk isim oldu. Gün içinde yapılan her iki yarışta Kategori 2’de podyumun üç basamağında da Ülkü Motorsport pilotları yer aldı. Şampiyona’da genel klasmanda başarılı Pilot Galip Atar’ın ardından ikinciliği yine Ülkü Motorsport takımından Cenk Burak Çelik kazandı.

Ümit Ülkü Academy’de aldığı eğitimin ardından ilk kez start alan Uygar Birgili Fiat Siena aracı ile Kategori 1!de mücadele etti. TOSFED Pist Kupası’nın son yarışında Kategori 1’de ikincilik elde eden Birgili, İzmir Park’ta organize edilecek Kış kupasında da Ülkü Motorsport adına start alacak.

Şampiyonada Kategori 3’te son ana kadar liderlik mücadelesi sürdü. Ülkü Motorsportun tecrübeli pilotu İsmet Toktaş, lider geldiği son ayakta mekanik aksaklıklar nedeniyle yarışı tamamlayamayarak şampiyonluğu kıl payı kaçırdı, sezonu ikinci tamamladı. Ülkü Motorsport Kaptanı Şampiyon Pilot ve Eğitmen Ümit Ülkü TOSFED Pist Kupası’nda yarışan sporculara destek oldu. Mekanik ve pilotaj konusundaki tecrübelerini aktaran Kaptan Pilot Ülkü Motorsport pilotlarının başarısında önemli rol oynadı.

Şampiyon Pilot Galip Atar önceki yarışlarda olduğu gibi kupada kazandığı para ödülünü Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı’na bağışladı. Kazandığı ilk şampiyonluğunu ise ailesine armağan etti.