İstanbul Park’ta 1-2 Kasım tarihlerinde koşulacak Türkiye Pist Şampiyonası 5’inci ayak yarışı öncesi Ülkü Motorsport pilotları hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye Pist Şampiyonası’nın 5’inci ayağının koşulacağı İstanbul Park’ta, son iki yılın Maxi Grup Şampiyonu Ümit Ülkü ve takım arkadaşları Galip Atar, Bilal Saygılı,Ali Özerinç Porscheleriyle mücadele edecekler. Süper Grupta ise Muhammed Ali Ülkü, Süleyman Kolot ve İsmet ToktaşÜlkü Motorpsort adına yarışacaklar. Güçlü pilotları ve otomobilleriyle yarışı domine etmeye hazırlanan Ülkü Motorsport, takımlar şampiyonluğunda da iddiasını sürdürüyor.

Son şampiyon Ümit Ülkü 1- 2 Kasım tarihlerine koşulacak yarış öncesinde de Maxi Grup’ta şampiyonluğun en güçlü adayı. Ekim ayında Türkiye’yi dünya seçmelerinde başarıyla temsil eden Ülkü Motorsport’un gençpilotu Muhammed Ali Ülkü’de Super Grup’ta Honda Type R ile yer alacak.

Takımlar Şampiyonası’nda kıran kırana geçen mücadelede de iddiasını sürdüren Ülkü Motorsport yedisporcusu ile Türkiye Pist Şampiyonasını Takımlar Şampiyonu olarak bitirmeyi hedefliyor. Şampiyona’nın son ayak yarışı ise 22 - 23 Kasım tarihlerinde yine İstanbul Park’da koşulacak.