İzmir Valisi Mustafa Toprak, önümdeki sene açılaması planlanan Atatürk Müzesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi ve ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret etti. İzmir Valisi Toprak, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz’den Kültür ve Turizm çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

İzmir Valisi Mustafa Toprak, önümdeki senenin ilk 6 ayında açılması planlan İzmir Atatürk Müzesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İnceleme sırasında İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Müzeler Müdürü Mehmet Tuna, Röleve ve Anıtlar Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Mustafa Kabayel, Mimar Didem Gündoğdu ve yetkilileri hazır bulundu.

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Atatürk Müzesi’ndeki çalışmaların incelenmesinin ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret etti. Müdürlük personeli ile de sohbet eden Vali Toprak, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz’den Kültür ve Turizm çalışmaları hakkında bilgiler aldı. İl Müdürü Abdülaziz Ediz, İzmir’e yapılan ve yapılacak yatırımlar ile il müdürlüğünün yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.