Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, pazar yerlerini modern yapılar haline getirmek için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

Doğukent’e yapılan pazar yerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Necati Okay, ilçede bulunan pazar yerlerini kapalı ve standardı yüksek hale getireceklerini söyledi.

Doğukent pazar yerinin her türlü sosyal donatıya sahip olacağını aktaran Başkan Okay, alanın kurban kesim alanı, otopark, toplantı merkezi ve vatandaşların çeşitli sosyal etkinlikleri gerçekleştireceği alan olarak planladıklarının altını çizdi.

Başkan Okay, çalışmaların tamamlanma aşamasında olduklarını kaydederek, "Dulkadiroğlu Belediyesi olarak ilçemizde bulanan pazar yerleriyle ilgili güzel çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımızdan ilkini Doğukent’te tamamlamak üzereyiz. İlçemizin kalbi olan bu bölgemize kazandırdığımız pazar yerimiz, vatandaşlarımıza farklı sosyal etkinlikler için de ev sahipliği yapacak. Örneğin kurban kesim alanı olarak da kullanılacak olan alanımız, otopark ve toplantı alanı olarak da kullanılacak. Bu güzel projelerimizi farklı bölgelerimizde yapıyoruz. Örneğin Namık Kemal ve Bahçelievler pazar yerleriyle ilgili de aynı özelliklerde çalışmalarımız var. Pazar yerlerimizi modern yapılar haline getirerek vatandaşımızın hizmetine sunacağız" dedi.