Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye olduklarını söyledi.

Çeleğen, kardeş belediye olarak Gaziantep’le bağlarının ve ilişkilerinin daha da artacağına inandıklarını belirterek, “Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile bu çerçevede yardımlaşma ve dayanışma anlayışı içinde yapılabileceğinin en iyisinin ve güzelini yapacağımıza inancım tam” şeklinde konuştu.

Kardeş belediye olarak karşılıklı ortak projelere de imza atacaklarını hatırlatan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, “Ekinözü-Gaziantep kardeşliğinin ilçemize önemli hizmetler getireceğine eminim. Burada sadece belediyelerimiz kardeş değil, Ekinözü ile Gaziantep halkı da kardeş oluyor. Biz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin gibi belediye başkanlarımızın olmasından büyük onur duyuyoruz ve bunu her yerde de söylüyoruz. Kardeş belediye olmamızdaki katkısı ve desteğinden dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Kardeş belediye projemiz her iki yerleşim biriminin kalkınmasına da büyük katkılarda bulunacaktır” ifadelerini kullandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin imkan ve kabiliyetlerinden en üst seviyede yararlanmayı arzu ettiklerini belirten Çeleğen, “Kardeş belediye projesi belediyemize büyük bir ivme kazandıracaktır. Özellikle, yerelde yapılacak çalışmaların proje bazında dahi paylaşılması, yapılacak çalışmaların halka yansıması çok olumlu olacaktır. Dayanışmanın birlikteliğin en güzel örneklerinin sergilendiği AK Parti’mizin iki belediyesi olarak dayanışmayı en üst noktaya ulaştırmaya gayret edeceğiz.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin Hanımefendi’ye bir kez daha teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde kardeş belediye olarak kendilerini ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunacağız. Oradaki birimlerde görev yapan arkadaşlarımızdan fikir alacağız. Ekinözü’müze ve Gaziantep’e hayırlı olsun” dedi.