Kahramanmaraş merkez ilçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek, belediye binasında hizmete giren ‘Çağrı Merkezi’ hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Belediye binasının 2. katında hizmete açılan Çağrı Merkezi hakkında basın mensuplarıyla bir araya gelen Belediye Başkan Mahçiçek, sistemin faydaları hakkında açıklama yaptı.

Onikişubat Belediyesinin hem model hem modern olacağını kaydeden Mahçiçek, “Bu zamanda kadar çağrı merkezimize gelen 106 başvurunun 53 tanesine arkadaşlarımız ulaştı. Çağrı sistemimize gelen tüm başvuruları ilgili müdürlerimiz detaylı bir şekilde incelemeye alıyor. Böylelikle halkımızda bir koridor oluşturmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla yakın bir zamanda daha güzel hizmetlerle halkımızın karşısına çıkacağız. Çağrı merkezimizde görev alan arkadaşlarımızda her gün çeşitli eğitimlere tabi tutuluyor. Tüm alanlarda arkadaşlarımız eğitiliyor. Bu eğitimler sayesinde arkadaşlarımız daha dinamik ve yeniliğe açık bir şekilde hizmetlerini sürdürüyorlar. Dikkat edilirse belediyemizin kapısında her vatandaşımız en iyi şekilde karşılanıyor. Bu çalışmalarımız sayesinde vatandaşlarımızın işlemelerini belediyemizin kapısından girdiği anda çözüme kavuşturacağız. Her geçen gün gelişen ve büyüyen teknolojiye belediyemiz çok iyi adapte oldu. Her zaman değimiz gibi Onikişubat Belediyemiz model olacak aynı zamanda modern olacak. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Toplantı, çağrı merkezine ilk başvuru yapan İbrahim Balta’ya Belediye Başkanı Mahçiçek tarafından verilen hediyenin ardından sona erdi.