Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Özel Beyza Koleji 1-B sınıfı öğrencilerini konuk etti.

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi, Özel Beyza Koleji öğrencilerini ağırladı. Öğretmen Fahri Balduk ve öğrenci velisi Zeynep Yerhan’ın eşliğinde belediyeye gelen 1-B sınıfının 22 öğrencisi, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i ziyaret etti.

Renkli görüntülere sahne olan buluşmada, Başkan Mahçiçek’in elini öpen öğrenciler, belediyeyle ilgili merak ettikleri konuları da Başkan Mahçiçek’e sordular. Öğrencileri çeşitli hediyelerle karşılayan Başkan Mahçiçek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Minik konukların yönelttiği soruları tebessümle karşılayıp samimi cevaplar veren Başkan Mahçiçek, “Burada sizlere daha güzel bir şehir bırakmak için çalışıyoruz” dedi. Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Belediyemizin amacı, sizler için hizmet üretmek, yollarınızı, parklarınızı, oyun alanlarınızı yapmaktır. Sizlere daha güzel bir çevre, daha modern ve hayatlarınızı daha keyifli sürebileceğiniz yaşam alanları oluşturmaktır. İşte burada çalışan insanlar, bunlar için gayret gösteriyor, sizler için görev yapıyorlar. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Çünkü bizim bugüne kadar ki en güzel konuklarımız oldunuz. Hepiniz sağ olun, var olun.”

Öğrenciler, makam ziyaretinin ardından belediye binası içerisini gezip, servisleri dolaştılar. Belediye personelinin de neşe kaynağı olan öğrenciler, merak ettikleri konulara cevap aradılar.