Yaklaşan yeni yılın coşkusu, vitrinlere rengarenk süslemeler ve cazip indirim sloganlarıyla yansırken, kaliteli ve hesaplı alışverişi arayanlar, bölgenin çekim merkezi Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde buluşuyor.

Çarkıfelek’in sihirli çarkının şans dağıtmaya devam ettiği Piazza’da, ayrıca son model Mercedes A180 çekilişine katılarak, bu lüks otomobile sahip olma fırsatı yılbaşı alışverişine ayrı bir heyecan katıyor.

Yılbaşı gecesine özel kıyafet, sevdiklerine hediye almak ve yılbaşına özel avantajlardan yararlanmak için tercih edilen Piazza’daki alışveriş yoğunluğu, herkese yeni yıl heyecanını yaşatıyor. Giyimden gıdaya, oyuncaktan aksesuara kadar AVM ziyaretçilerinin aradığı her şeyi bulabildiği Piazza’da yeni yıl avantajları 31 Aralık’a kadar devam ediyor.

Mağazaların vitrinlerini, cazip indirim sloganlarının süslediği, Kahramanmaraş Piazza’da kaçırılmayacak fırsatlar ve kampanyalar dikkati çekerken bazı bankaların, kart kullanıcılarına sunduğu özel taksit fırsatları ve para puan avantajları da alışverişe ekstra kazanç sağlıyor.

Yeni yıl alışverişi için Piazza’ya gelenler, 2015’e özel hazırlanan hatıra fotoğraf standında da ücretsiz fotoğraf çekimi yaptırarak, yeni yıl coşkusunu ölümsüzleştirme imkanı buluyorlar.

Piazza’da Çarkıfelek ise talihlilerini sevindirmek için dönüyor. AVM’de her 100 TL’lik alışveriş karşılığında aldıkları fiş ya da faturalarla hediye çarkı kampanyasına kolayca katılabilen ziyaretçiler, hafta içi her gün 12.00-20.00 saatleri arasında, çarkı çevirerek yılbaşına hediyelerine erkenden kavuşuyorlar.

Kahramanmaraş Piazza AVM’nin son model Mercedes A180 otomobili de tüm çekiciliğiyle talihlisini bekliyor. Hayalleri süsleyen, son model Mercedes A180 çekilişine katılmak için, alınacak fiş ya da faturayla danışma birimine başvurarak her 75 TL’lik alışveriş karşılığında bir çekiliş kuponu almak yeterli oluyor.