Elbistan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), mütevelli heyetinde yer alacak mahalle muhtarları Doğan Mahalle Muhtarı Ercan Ceren ile Gücük-Tepebaşı Mahalle Muhtarı Hüseyin Gündağ oldu.

Elbistan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda (SYDV) bir yıl boyunca görev yapacak mütevelli heyeti üyelerinin seçimi için muhtarlar sandık başına gitti. SYDV Mütevelli Heyeti’nin muhtar temsilcisi üyelerinin seçimi Öğretmenevinde mahalle muhtarları arasında yapıldı. SYDV Müdürü Dilek Otlutepe gözetiminde gerçekleştirilen seçimlerde toplam 4 aday yarıştı.

Geçtiğimiz yıl bu göreve seçilen Doğan Mahalle Muhtarı Ercan Ceren ile Gücük-Tepebaşı Mahalle Muhtarı Hüseyin Gündağ, Kalealtı Mahalle Muhtarı Ahmet Türkan ve Atmalı Kaşanlı Mahalle Muhtarı Mehmet Karadağ adaylığını açıklayan isimler oldu.

2 liste halinde gidilen seçimlerde Ercan Ceren 43, Hüseyin Gündağ 39, Ahmet Türkan 36 ve Mehmet Karadağ ise 15 oy aldı. Bu sonuçlara göre Doğan Mahalle Muhtarı Ercan Ceren ile Gücük-Tepebaşı Mahalle Muhtarı Hüseyin Gündağ, Elbistan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın 2015 yılı mütevelli heyetinde muhtarları temsil edecek üyeler oldu.

43 oy alarak ikinci kez SYDV mütevelli heyetine girmeyi başaran Doğan Mahalle Muhtarı Ercan Ceren, seçimlerde kazananların yine muhtarlar olduğuna işaret ederek, “Son derece demokratik bir seçim olmuştur. Muhtarlarımızın yoğun bir katılım göstermesi bu işe verilen önemin bir parçasıdır. Muhtar arkadaşlarımın büyük teveccühü ile bu göreve seçilmemden dolayı, destek olan ve olmayan muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Mütevelli heyetine seçilen diğer muhtar Hüseyin Gündağ ise, “İlçe bazında muhtarlarımızı en iyi şekilde temsil ederek onların sözcüsü olacağız. Destek veren ve vermeyen herkese şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.