25-29 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de yapılacak olan “Karabük Tanıtım Günleri” toplantısı Valilik Toplantı salonunda yapıldı.

Vali Orhan Alimoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcısı Erkan Çapar, Ankara Karabüklüler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Güneş, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Kaymakamlar, Karabük Üniversitesi Temsilcisi, Karabük ve Safranbolu TSO Temsilcileri, Karabük ve Safranbolu Belediye Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Kardemir Karabükspor Temsilcisi, daire müdürleri ve esnaflar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Orhan Alimoğlu “Daha önce yapmayı düşündüğümüz ve ertelediğimiz Feshane Tanıtım Günlerini daha olgun ve etkili bir şekilde gerçekleştireceğiz. Daha önce yapılan çalışmaları gözden geçirerek gerekli ilaveleri yapacağız. Hangi kuruma ne görevler düşüyorsa gerekli planlamaları ve dağılımları yaparak ilimizi en güzel şekilde Feshane’de tanıtmayı arzu ediyoruz. Ben arkadaşlarımın görevlerini layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum” dedi.

Vali Orhan Alimoğlu’nun açılış konuşmasının ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin tarafından tanıtım günlerinin yapılacağı Fuar Alanı ile ilgili organizasyon firmasının yetkilisi Ali Göçmen tarafından hazırlanan yerleşim düzenini gösteren sunum eşliğinde katılımcılara bilgilendirme yapıldı.