AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük’ün Eflani ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak yapımı tamamlanmak üzere olan hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Partisinin Eflani 5. Olağan Genel Kurulu için Eflani ilçesine gelen Şahin, kongre sonrası

Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra ilçe esnaf ziyaretlerinin ve devlet hastanesinin inşaatında incelemelerde bulunan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, inşaatta müteahhitten kaynaklanan gecikme yaşandığını anlattı.

İnşaatın yaklaşık bir ayda tamamlanacağını ifade eden Şahin, "Eflani ilçemize çok modern, güzel bir hastane yaptık. Kısa sürede açılacak, hayırlı olsun. 10 yatak kapasitesi var. Sağlık personeline de ihtiyaç olacak. Hastane hem sağlık hizmeti verecek hem de istihdam sağlayacak. Bütün üniteler var. Yüzde 100 hizmette olmasını arzu ederiz, takip edeceğiz" dedi.

Şahin’e incelemelerinde Kakınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti eski Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal ve AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Tuncay Özcan’da eşlik etti.