Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından “Aile Sorunları ve Çözüm Önerileri” konulu bir konferans düzenlendi.

Mümine Hatun Kültür Merkezi’ndeki konferansa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Prof. Dr. Aliye Çınar Köysüren konuşmacı olarak katıldı. Karamanlı hanımların büyük ilgi gösterdiği konferansta, Prof. Dr. Köysüren, evlilik, aile içinde iletişim ve aile sorunları ile ilgili bilgiler verip aile içi huzuru güçlendirecek tavsiyelerde bulundu.

Konferans öncesi konuşan Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ise “Kent Konseyi bünyesinde kurulan kadın meclisimiz, Sayın Prof. Dr. Aliye Köysüren başkanlığında faaliyetlerini sürdürüyor. Kendisi çok değerli bir insan ve bu işin konusunda uzmanıdır. Bizler ona bu görevde yer aldığı için teşekkür ediyoruz. Kadın meclisimiz her ay farklı konularda konferanslar düzenleyecek. Ayrıca sıkıntı ve sorunu olan hanımlarımızın problemlerini çözmede psikoloğumuz onların hizmetinde olacak. Tabii bunun yanında engelli meclisimiz ve çocuk meclisimizde kendi pozisyonlarında çalışmalarını yürütüyor. İnşallah önümüzdeki günlerde de gençlik meclisini oluşturacağız. Sayın Başkanım Ertuğrul Çalışkan bu oluşuma büyük önem ve destek veriyor. Birbirinden farklı birçok alanda oluşturduğumuz çalışma gruplarımızla faaliyetlerimize ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Konferansın sonunda “Kişisel Gelişim ve Farkındalık” kursu düzenlendi.