İl Sağlık Müdürü Adem Kucur'dan Veda Ziyareti

Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Bakan Müşaviri olarak atanan Dr. Adem Kucur, Karaman’dan ayrılmadan önce Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’ya veda ziyaretinde bulundu.
Belediyeyi ziyaretinde Karaman’dan güzel anılarla ayrıldığını belirten Kucur, Belediye Başkanı Uğurlu’ya: “Görevim boyunca verdiğiniz katkılardan dolayı şahsınıza ve Karaman Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Karaman'dan güzel anılarla ayrılacağım” dedi.
 Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu ise, Dr. Adem Kucur’un Karaman’dan ayrılmasına üzüldüğünü ama aynı zamanda daha iyi bir göreve getirildiği için de mutluluk duyduğunu ifade etti. Karaman’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Kâmil Uğurlu, yeni görevinde Kucur’a başarılar diledi.
 Karaman İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Dr. Adem Kucur Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Bakan Müşaviri olarak atanmıştı. Kucur'un önümüzdeki günlerde Karaman'dan ayrılacağı öğrenildi.

Eski BAĞ-KUR Genel Müdürü ve eski Başbakanlık Müşaviri Ahmet Koçak ve BEM-BİR-SEN (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç belediye Başkanı Kamil Uğurlu'yu makamında ziyaret etti.
İlk önce Koçak'ı kabul eden Başkan Uğurlu, Karaman'ın yetiştirdiği önemli simalardan biri olan Ahmet Koçak'ı tekrar Karaman'da görmekten mutlu olduğunu söyledi.
Koçak'da bir Karamanlı olarak, Karaman'ın değişimini gördüğünü belirterek'' Kısa zamanda Karamanımız baştan sona yenilenerek hak ettiği görünümüne kavuşacak. Bu değişimin mimarı Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu'yu kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.'' dedi.
Daha sonra Başkan Uğurlu'yu BEM-BİR-SEN (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Başkan Kâmil Uğurlu'yu makamında ziyaret ederek sendika hakkında bilgiler verdi.
Başkan Uğurlu ise sendika çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, BEM-BİR-SEN'in Yerel Yönetim ve Kamu çalışanlarının ortak hak ve çıkarlarını korumak ve geliştirmek için temel hak ve özgürlüklerini referans alan bir sendika olduğunu vurguladı.
Uğurlu BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.