Sağlık Sen, Büro Memur Sen, Toç Bir-Sen, Bayındır Memur Sen Ve Kültür Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Şube başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette Memur Sen’in yaptığı çalışmalar ve yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili olarak yapılan Türkiye’nin en geniş katılımlı anket çalışması hakkında bilgi veren Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir şunları dile getirdi: 


“Memur Sen 515.000 üyesi ile Türkiye’nin en büyük ve en etkili konfederasyonudur. Bizim sendikacılık anlayışımız hizmet odaklıdır ve sorumluluk temeline dayalıdır. Karaman’da da bu anlayışla sosyal sorumluluğumuzun gereğini yerine getiriyoruz. Bütün kamu çalışanlarının sorunlarının çözümü noktasında yerinde ve zamanında adım atılmasının çalışma verimliliğini yükselteceği ve bunun vatandaş memnuniyetine dönüşeceği aşikardır” dedi. Özdemir sözlerine devamla “ Sizin şahsınızda bütün Karaman halkının Ramazan-ı Şerifini kutluyor, huzur, kardeşlik ve dayanışma içerisinde geçmesini temenni ediyoruz. Bu bağlamda gerek Ramazan orucu gerek sıcakların yoğunluğu sebebiyle mesai saatlerinde yeni bir ayarlama yapılması isabetli olacaktır ve bu düzenleme kamu çalışanlarını sevindirecektir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Süleyman Kahraman;  “Yeni yönetiminizi kutluyorum. Memur Sen’in sosyal sorumluluğunu yerine getirmedeki hassasiyetini dikkatle takip ediyorum ve çalışmalarınızı takdir ediyorum. Yaptığınız bu çalışmalarda önemli bir sivil toplum örgütü olan sizlerin her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Ben de sizlerin ve halkımızın Ramazan ayını kutluyor, bereket dolu bir ay olmasını temenni ediyorum. Bu bağlamda biz bu ayın dayanışma içersinde olmamız gereken bir ay olduğu düşüncesiyle Karaman’daki muhtaç ailelere yardım elimizi uzattığımız gibi Afrika’daki kardeşlerimize de Karaman Valiliği olarak bir yardım kampanyası başlattığımızı duyurmak isterim. Herkesin bu kampanyaya destek vermede  yarışacağını halkımızın diğergamlığından biliyorum.” dedi.

 

Mesai saatleriyle ilgili bir değişikliğe de olumlu baktıklarını belirten Vali Kahraman bununla ilgili bir düzenlemenin yapılacağını ve bunun da elbette  çalışma verimliliğini yükselteceğini dile getirdi.