www.karamangundem.com ailesi olarak, 2011 in son günlerini geçirdiğimiz şu günlerde 2012 yılı tüm takipçilerimize, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini dileriz.

2012 ile ilgili sitemize ulaşan temenniler de şöyledir;

Karaman Valisi Süleyman KAHRAMAN yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 

Vali KAHRAMAN yayınladığı mesajında; “Öncelikle 2012 yılının ilimize, ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini; sağlık ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. 2011 yılı ülkemiz açısından olduğu kadar Karaman açısından da istikrarlı büyümenin ve kalkınmanın devam ettiği bir yıl oldu. Karaman tıpkı ülkemiz gibi 2023’e doğru kararlı adımlarla yürüyor ve ulaştığımız her başarı bizleri ilimizin ve ülkemizin geleceği açısından umutlandırıyor. Tabii 2011 yılında sadece başarılar ve sevinçler yaşamadık, acılarımız da oldu. Ülkemizin dört bir tarafında olduğu gibi Karaman’da da şehitlerimiz oldu, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız oldu… Hepsini rahmet ve minnetle anıyoruz.  Ama biz acılarda da bir olmayı, beraber olmayı bilen bir milletiz. Her hüzün, her acı kardeşliğimizi ve millet olma bilincimizi biraz da güçlendirdi. Dileriz ki yeni yılda hüzün olmasın, acı olmasın… 2012 yılının ilimizin ve ülkemizin güçlü ve itibarlı duruşunun devam ettiği, başarı ve sağlık dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Yeni yılın ilimize, ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyor, herkesin yeni yılını kutluyor ve herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Dilerim ki yeni yıl huzurun ve barışın zamanı olur…” dedi.




UĞURLU’NUN YENİ YIL MESAJI


Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Uğurlu mesajında, "Yeni yılın milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum. Üzüntü ve sevinçleriyle 2011 yılını geride bırakırken, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla giriyoruz. Yeni umutlar ve yeni dileklerle adımımızı attığımız 2012 yılının Karamanımıza, ülkemize ve tüm insanlık alemine iyilikler ve güzellikler getirmesini diliyorum." dedi.

KMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SABRİ GÖKMEN’İN YENİ YIL MESAJI


Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, 2012 yılının Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi ve tüm milletimiz için mutlu ve huzurlu geçmesini diledi.

Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen yeni yıl mesajında şu açıklamaları yaptı:

”Üniversitemizde fiziki anlamda gerçekleştirdiğimiz yatırımlar, bilimsel, sosyal ve kültürel projelerle yoğun geçen bir dönemi geride bırakarak, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluğu içerisindeyiz.

‘Sıradan değil, aranan üniversite’ sloganından hareketle önemli gelişmeler sağlayarak, üniversitemize ve şehrimize yeni, faydalı hizmetler sunmaya gayret ettik. Heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmeden birlik, beraberlik ruhuyla çalışarak geride bıraktığımız 2011 yılı içerisinde, bilimsel ve dinamik bir üniversite oluşturmaya gayret ettik.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesinin artarak devam eden özverili gayreti sayesinde, 2012 yılında çok daha başarılı bir yıl geçireceğimize inanıyorum. Tüm Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesini değerli çalışmaları ve başarılarından dolayı kutluyor; sağlıklı, mutlu ve başarılı yeni bir yıl geçirmelerini diliyorum.”

.....

Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez'in  Yeni Yıl Kutlama Mesajı 


Yeni yılı sizlerle birlikte kutlamanın mutluluğu içerisindeyim. Üzüntü ve sevinçlerle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla umutla, heyecanla giriyoruz.. Vatandaşlarımızın yeni yıla sağlık ve huzur içinde girmelerini, yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, asayiş ve trafik yönünden bir dizi tedbirler alınmıştır.
Asayiş yönünden, vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları alışveriş yerleri ve çevrelerinde, umuma açık yerler ile araç ve yaya yoğunluğu olan cadde ve sokaklarda, mevcut önlemler alınmış ve halkımızın hırsızlık, dolandırıcılık, yankesicilik ve kapkaç olaylarına karşı dikkatli olmalarını,
Trafik açısında da, vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla görevlilerimiz denetimlerine devam edecek, trafik kazalarının başlıca nedenleri arasında yer alan aşırı hız, hatalı solama, alkol ve genel trafik kuralları denetimlerine ağırlık verilecek,
Yılbaşı gecesi umuma açık eğlence yerlerinde düzenlenecek olan eğlencelerin amacını aşması halinde gerekli denetim yapılacaktır. Bu gecede vatandaşlarımızın trafikle ilgili ihbar ve müracaatları anında titizlikle değerlendirilecek, alkol alıp araç kullanmak istemeyen sürücülerin talepleri halinde, mahallinde temin edilecek ticari araçla gideceği yere gönderilmesi sağlanacak veya zorunluluk halinde her türlü yardım yapılacaktır. Ayrıca çevreyi rahatsız eden kişilere 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu çerçevesinde idari para cezası uygulanarak vatandaşlarımızın huzurunu bozucu hiçbir olaya müsaade edilmeyecektir.
Almış olduğumuz bu önlemlerin yanı sıra, vatandaşlarımız karşılaştıkları her türlü sorunlarını, dilek, şikâyet ve yardım taleplerini 155 Polis İmdat ve 2138641 nolu telefonlara bildirmelerini;
Bu vesile ile yeni yılın herkese mutluluk ve sağlık getirmesini, İlimizde görev yapan tüm kamu kurum personelinin, özel sektör ve çalışanlarının, basın mensuplarının ve siz saygıdeğer Karaman’lı hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.


İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta Yeni yılla ilgili yayınladığı mesajda; ''Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar, müdürlüğümüz çalışanları ve şahsım adına sağlık, mutluluk, huzur dolu yıllar geçirmenizi diler saygılar sunarım''dedi
.....

 İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail ULUAD’ın Yeni Yıl Mesajı



İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail ULUAD yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajında büyük umutlar beslediğimiz 2012 yılının kardeşlik, birlik ve beraberliğin öne çıkması temennisinde bulunarak hem Ülkemiz hem de İlimiz için bereketli bir yıl olmasını diledi.

          İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü ULUAD mesajında: “2012 yılının ülkemize, milletimize, tüm insanlığa hayırlar getirmesini, sağlık, afiyet ve bereket dolu bir yıl olmasını diliyorum. Tarımsal faaliyetlerimizi önceki yıllar da olduğu gibi 2012 yılında da yine aynı heyecan ve kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu çalışmalarımızın önümüzdeki yıllarda İlimiz tarımına  büyüme ve kalkınma olarak  yansıyarak taçlanmasını temenni ediyorum. Umutlarla sevinçle  karşıladığımız 2012 yılının tüm üreticilerimize, özveriyle çalışan personelimize, Karaman’ımıza ve bütün insanlığa barış ve bereket getirmesini, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyor, tüm hemşerilerimizi ve personelimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum" dedi.