AK Parti Gurup Başkan Vekili Mahir Ünal, partisinin il danışma meclisi toplantısına katılmak için yarın Kars’a geliyor.

30 Mart yerel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle uzun bir zamandır il danışma meclisi toplantıları düzenleyemeyen AK Parti Kars İl Başkanlığı, bir hafta aradan sonra ikinci kez il danışma meclisi toplantısını düzenliyor.

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Devlet Su İşleri Salonunda AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş Başkanlığı’nda toplanan il danışma meclisi toplantısının ardından yarın yapılacak ikinci toplantıya ise AK Parti Gurup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal’da katılacak.

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Mahir Ünal’ın birlikte AK Parti milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç ile birlikte tarifeli uçakla Kars’a geleceğini söyledi.

DSİ Konferans Salonu’nda düzenlenecek toplantıda divan heyetinin oluşturulmasından sonra, AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş’un yapacağı konuşmanın arından AK Parti Gurup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal da söz alarak Ülke ve Kars gündemine ilişkin bir konuşma yapacak. Toplantı Ünal’ın konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam edecek.

Toplantıya AK Parti il ve ilçe teşkilat mensupları, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları ile partililer katılacak.