AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, durmak bilmiyor. 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde kapı kapı dolaşan Başkan Adem Çalkın, vatandaşlara neden ‘evet’ demeleri gerektiğini anlatıyor.

Referandum çalışmalarına ilk gün Kars’ta gürev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle başlayan Çalkın, bugünde Akyaka ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, AK Parti’nin genç, dinamik ve çalışkan başkanı Adem Çalkın, ‘evet’in Türkiye’nin ve Kars’ın önünü açacağını söyledi.

Başkan Adem Çalkın, Biz sizlere beraber olalım istedik. Önümüzde bir referandum süreci var. Milletimizin referandumla ilgili beklentisi çok büyük. Biz inşallah Kars’ta Türkiye ortalamasına yakın bir netice bekliyoruz. Başarılı olacağız. Sizlere güveniyorum, sizlere inanıyorum. Bu işe öyle birilerinin söylemleriyle yaklaşmayın. Onlar zaten hep söylemlerde bulunurlar. Ama AK Parti hükümetleri 15 yılda söylemlerle değil, eylemlerle Türkiye’yi bu noktaya taşıdı. Türkiye’nin daha ileriye, daha güçlü ilerlemesi için ‘evet’ dememiz gerekiyor. Kars için ‘evet’ dememiz gerekiyor. Yarınlarımız için, çocuklarımızın geleceği için ‘evet’ dememiz gerekiyor” dedi.

Başkan Adem Çalkın ve beraberindekiler, Akyaka’da esnaf ziyareti de yaptı. Akyakalılar Başkan Çalkın’a yakın ilgi gösterdi.