Kars’ta yılın öğretmeni seçilen Gazi Kars Anadolu Lisesi Türk Dili Edebiyat Öğretmeni Murat Aybirdi ve Fen Lisesi Matematik Öğretmeni Bayram Dumlu’ya yılın en iyi öğretmeni seçilmesi nedeni ile Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta yılın öğretmeni seçilen Murat Aybirdi ve Bayram Dumlu’ya teşekkür plaketi verdi. Başkan Karaçanta bilime büyük önem verdiğini belirterek şunları söyledi.

“Sürekli okuyan, araştıran, bilgisini birikimini öğrencilerine yansıtan, makaleler, kitaplar yazan, çevresine duyarlı, tarihine, geçmişine, geleneklerine saygılı, yaşamımızı üstün değerleriyle şekillendiren öğretmenler bizi ancak geleceğe taşıyabilir. Ben öğretmenlerimizi kutluyor ve onlara canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Gazi Kars Anadolu Lisesi Türk Dili Edebiyat Öğretmeni Murat Aybirdi ve Fen Lisesi Matematik Öğretmeni Bayram Dumlu’da Kars Belediye Başkanı’nın kendilerini onurlandırdığını ifade ederek teşekkür ettiler.

’IÇ-AA-Y)