Kars Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile İŞKUR’dan temin edilen personelle birlikte birlikte cadde ve kaldırımların karını temizliyor.

Sabah erken saatlerde başlayan çalışmalarda kaldırımların karı temizlenerek caddelere alınıyor, Caddelere alınan karlar ise burada kepçeler vasıtasıyla kamyonlara doldurularak şehir dışına çıkarılıyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan belediye yetkilileri, kar yağışına aldırış etmeden sabah erken saatlerde karla mücadele çalışmaları başlattıklarını belirttiler.

Belediye yetkilileri, “Kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Biz ekiplerimizle birlikte kaldırım ve caddelerde kar çalışması başlattık. Hemen hemen bütün cadde ve kaldırımların kısa sürede karını temizledik. Çalışmalarımız devam ediyor” dediler.

Belediye ekipleri, Kazımpaşa, Atatürk, Halitpaşa, İnönü ve Cumhuriyet Caddelerinin karını temizledi. Belediyenin karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Belediye ekiplerinin 07.00’de başlayan çalışmaları, 3 adet greyder, 2 adet yükleyici kepçe, 8 adet kamyon ve 50 kişilik ekiple yürütülüyor.