Akyaka Kaymakamlığı’na 10.10.2016 tarihinde vekaleten atanan Kaymakam Muhammet Kaya vekalet görevinin sona ermesi nedeniyle Ankara’da düzenlenecek olan yabancı dil eğitim kursuna katılmak üzere Akyaka’dan ayrıldı.

Akyaka’da veda ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Muhammet Kaya, “Ankara’da düzenlenecek olan yabancı dil eğitim kursuna katılmak üzere aranızdan ayrılmak durumundayım. Bu ayrılıktan dolayı müteessir olduğumu ifade etmek isterim. Burada bulunduğum kısa süre içerisinde Akyaka’nın ihtiyaçlarını karşılamak için elimden gelen gayreti göstermeye, var olan imkanları seferber etmeye çalıştım. Bu çalışmalarımda tecrübeleriyle bana destek olan kurum amirlerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. Akyaka’nın güler yüzlü, güzel sözlü, misafirperver insanları ile tanışmış olmaktan dolayı da kendimi bahtiyar addediyorum” dedi.

Kaymakam Kaya, “Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bir süreçte bizler, devlet ve millet olarak yek vücut olup tüm bu zorlukların üstesinden gelmeli ve yüzlerini Ülkemize dönmüş tüm mazlumlara umut aşılamaya devam etmeliyiz. Bizler vatanın dört bir yanında aşk ile hizmet etmeye meftun görevliler olarak her zaman taleplerinize yetişmeye ve hizmetinize koşmaya hazır halde bulunacağız. Enerjimizi ise sizlerin pak ve halis dualarınızdan alacağız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize tekrar teşekkür ediyor, sizleri Yüce Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.