Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bugün drone yardımıyla ‘Türkiye Trafik Güvenliği Denetimi’ yapacak.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, yol güvenliği ve vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesi adına günler öncesinden bayram tedbirlerini almaya başladı.

Ramazan Bayramı tatilinin başlayacak olmasıyla birlikte karayolları üzerindeki trafik yoğunluğu önemli ölçüde arttı. Karayollarında trafik güvenliğinin sağlanması ve trafik kazalarının önlenebilmesi amacıyla gerekli tedbirlerin alındığını duyuran Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri denetimlerini sürdürüyor.

Emniyet ve Jandarma ekipleri trafik ekipleri trafik kazalarının en aza indirilmesi, sürücülerin trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması ve denetim faaliyetleri yoluyla yol kullanıcıları üzerindeki algılanan yakalanma riski duygusunun arttırılması amacıyla Kars’ın Sanayi Kavşağında bugün saat 15:00 - 17:00 saatleri arasında, polis ve jandarmadan oluşan karma ekiplerle havadan drone yardımı ile ‘Türkiye Trafik Güvenliği Denetimi’ yapılacak.