Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Raktör Prof. Dr. Sami Özcan, yayımladığı mesajında, “İnsan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyerek bir ömür boyu süren meslek anlayışıyla yarınlarımızın güvencesi çocuklarımızı yetiştiren, onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veren öğretmenlerimize bir eğitimci ve eğitim kurumunun temsilcisi olarak şükranlarımı ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Özcan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Emek, özveri, sabır ve hoşgörü gibi fedakârlıkların en büyüğünü göstererek eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen öğretmenler bir milletin aydınlanması ve gelişmesindeki en önemli temel taşlardan biridir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutlarım. 24 Kasım gününün tüm öğretmenlerimize, öğretim elemanlarımıza ve öğretmen adayı öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan değerli öğretmenlerimizi de saygı ve rahmetle anıyorum.”