Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde iki turizm otelinin açılışı Vali Günay, Özdemir, Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın katılımlarıyla yapıldı.

Sarıkamış’ta açılışı yapılan Snow Life Otel ile Dolina Otel’in ilk konukları, Sarıkamış Şehitlerinin 100.yıl kutlama etkinliklerine katılacak davetliler olacak.

Otellerin açılışına, Kars Valisi Günay Özdemir, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adem Çalkın, Sarıkamış Kaymakamı Muhammet Gürbüz, Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, TKDK İl Koordinatörü Yusuf Güder, Sarıkamış’ta faaliyet gösteren diğer otellerin genel müdürleri, gazeteciler katıldı.

Otellerin açılışını, Kars Valisi Günay Özdemir, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Sarıkamış Kaymakamı Muhammet Gürbüz, Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy ile Prof. Dr. Cevdet Bozkuş tarafından kesildi.

Daha sonra otelleri gezen Vali Günay Özdemir, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç ta birer konuşma yaparak, otelin sahiplerine, Kars’a ve Sarıkamış’a hayırlı olması dileklerinde buldular.