AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, beraberindeki heyetle göreve yeni başlayan kurum müdürlerini ziyaret etti.

Çelik, ilk olarak Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çelik’i makamında ziyaret etti. Çalışmalar hakkında İl Müdürü Çelik’ten bilgiler alan Metin Çelik, Milli Eğitim Müdürlüğünün Kastamonu’da birkaç tane projesinin olduğunu ve bunların hayata geçirilmesi noktasında çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çelik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Ardından Metin Çelik, beraberindekilerle birlikte TEİAŞ Grup Müdürü Dursun Şimşek’i ziyaret etti. Ziyarette Dursun Şimşek’ten yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Metin Çelik, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Son olarak Metin Çelik, Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüseyin Dinçer, çalışmalarında öncelikle insanları gözeteceklerini belirterek, bu kapsamda işletmelere yaptığı ziyaretlerde çalışma arkadaşlarına insanları ön planda tutmaları konusunda istekte bulunduğunu söyledi. Kastamonu’nun büyük bir orman envanterine sahip olduğunu hatırlatan Dinçer, yapacakları çalışmalarla bu zenginliğin üzerine daha fazla bir şeyler katmak için bu göreve getirildiğinin bilincinde olduğunu ve bu kapsamda Kastamonu için mesai gözetmeksizin çalışacaklarını kaydetti.

Orman Bölge Müdürü Dinçer’e yeni görevinde hayır olsun dileklerinde bulunan Metin Çelik ise, kendi üzerilerine düşen her türlü görevde taşın altına ellerini koymaktan çekinmeyeceklerini belirterek, “İl Başkanlığına aday değilim. Bu yüzden kısa bir süre çalışmamız olacak. Ama benden sonra gelecek arkadaşlarda bizleri aratmayacaklarına inanıyoruz. Belki Allah nasip eden başka görevlerde çalışmalarımız olur” dedi.