AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, hastanenin Kastamonuluların torunlarının torunlarına hizmet vereceğini söyledi.

Gülşen, 400 yataklı yeni devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı. Törende konuşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Gülşen, yeni hastanenin Kastamonu’nun 60-70 yıllık sağlık ihtiyacını karşılayacağını belirtti. Hastanenin sadece Kastamonu’ya değil çevre illere de hizmet vereceğini ifade eden Gülşen, hastanenin sadece Kastamonu’da mevcutta yaşayanlara değil, torunların torunlarına bile hizmet edecek büyük bir eser olduğunu kaydetti.

‘AK Parti kadroları olarak bir iddiamız var’ diyen Gülşen, “Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz. Bunu lafta bırakmıyoruz, icraata taşıyoruz. İşte eserlerimiz ortada, millet bize görev verdiği günden beri, bir taraftan polis okulu gibi önceki dönemlerde yarım bırakılan hizmetleri tamamladık, diğer taraftan, adliye gibi, emniyet binası gibi, havalimanı gibi büyük yatırımları halkımızın hizmetine sunduk. Biz hizmet ürettik, başkaları laf üretti. Hatırlayın bundan 6-7 ay önce yerel seçim sürecinde bu hastane ihalesi ile ilgili hoş olmayan şeyler söylendi. Hastane programda değil denildi, ihale edilmesi mümkün değil denildi, ihale edilen hastanenin sadece projesi denildi. Sonuç ortada. Hastane ihale edildi, süreçler tamamlandı, bu gün temelini atıyoruz. Ben bunları söyleyenlerden bir özür bekledim. Ama özür dileme erdemini gösteremediler. Ferasetli bir halkımız var. Doğru söyleyeni de, eğri söyleyeni de ayırıyor. Milletimiz, hizmet etmek için siyaset yapanla, çamur atmayı siyaset sananları yakından tanıyor. Millet bunları iyi tanıdığı için, yıllardır siyaset sahnesinde olan bu kişiler, çamurun içinde bocalamaya, patinaj yapmaya devam ediyorlar” dedi.

Hedeflerinin 1,5-2 yıl içerisinde Kastamonu Tıp Fakültesi ile eş zamanlı olarak temeli atılan hastanenin birlikte hizmete açılması yönünde olduğunu vurgulayan Gülşen, iki hastanenin de faaliyete geçmesiyle 650 yataklı büyük bir sağlık kompleksinin Kastamonu’ya ve bölge illere sağlık hizmeti vereceğini ifade etti.