Ankara’da faaliyet gösteren Kastamonu Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Şen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ı ziyaret etti.

Ankara’da bu yıl 11’incisini düzenleyecekleri “Başkentte Kastamonu Günleri-11” etkinliğine Taşköprü’yü davet eden Hasan Şen, her yıl düzenledikleri etkinliğe Taşköprü Belediyesi’nin verdiği katılım desteğinin ve coşkusunun bu yılda devam etmesini umduklarını kaydetti.

11-15 Şubat tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan “Başkentte Kastamonu Günleri-11” etkinliğinde Taşköprü Belediyesi olarak ilçelerini tanıtmak adına katkı vereceklerini belirten Hüseyin Arslan, nazik ziyaretlerinden dolayı Hasan Şen’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Başkan Arslan, her zaman bu tarz etkinliklere ellerinden geldiği kadar desteklerinin süreceğini belirtti.

Ankara Kas-Der Başkanı Hasan Şen’de Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın çalışmalarını ve ilçeye katkılarını yakinen takip ettiklerini ve beğeniyle izlediklerini söyleyerek çalışmalarında başarılarının devamını diledi.