Araç Belediyesi tarafından ilçede 20 bin metrekare alan parke ile dönüşmesi için çalışma başlatıldı.

Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, Araç Belediye Başkan Yardımcısı D. Mehmet Bezirganoğlu ve belediye daire amirleri ile birlikte ilçede incelemelerde bulundu.

Araç’ta kış şartlarından ötürü bozulan cadde ve sokakları gezen Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, bozulan alanlar için 20 bin metrekare parke döşeneceğini söyledi.

Ayanoğlu, “İlçemizde kış şartlarının ağırlığından dolayı oluşan olumsuzlukları gidermek üzere ekibimle birlikte kolları sıvadık. Gerek kış şartlarından dolayı gerekse yeni doğan ihtiyaçları karşılayabilme açısından ilçemiz içindeki alt yapı bakım, onarım ve ıslah çalışmalarına hız verdik. Öte yandan ilçemizin yeni yapılaşmalar sonucu değişen çehresine ve doğan yeni taleplere karşılık verebilmek amacıyla bir ön çalışma gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki süreçte ilk etapta ilçemizde özellikle stabilize haldeki yol ve caddelere 20 bin metrekare daha parke çalışması gerçekleştireceğiz. Aracımızın değişen ve gelişen çehresine yakışır ihtiyaçlara cevap verecek düzenlemeleri ivedilikle hayata geçirmek için ekibimizle birlikte bire bir yerinde incelemelerimizi sürdürürken bir yandan da zaman kaybetmeden çalışmalarımızı başlattık” dedi.