Kastamonu’da faaliyet gösteren Barutçuoğlu Alışveriş Merkezine gelen çocuklar, hafta sonunda keyifli dakikalar yaşadı. Karşılarında çizgi film kahramanlarını gören çocuklar şaşkına döndü.

Kastamonu’da faaliyet gösteren Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi’nde bu hafta sonu çocuklar için özel olarak etkinlikler düzenlendi. Şehir dışından gelen misafirlerin uğrak yeri olan Barutçuoğlu, bu kez çocukları şaşkına çevirdi. Hafta sonu alışveriş merkezine gelen çocuklar çizgi film kahramanları tarafından karşılandı. Çocuklar palyaço ve kuklalarla gönüllerince eğlendi. Çocuklar aynı zamanda şarkılar söyleyip, oyun oynadı.

Barutçuoğlu AVM Genel Müdürü Şevket Özsoy, bu tür etkinlikleri sık sık yaptıklarını belirtti. Ailelerin sadece alışveriş yapmak için değil ayrıca sosyal ve kültürel etkinlikler içinde Barutçuoğlu AVM’yi tercih etmelerini sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Özsoy, bu kapsamda hafta sonu çocuklar için çeşitli eğlenceler düzenlediklerini ve çocuklarında bu eğlencelere büyük rağbet gösterdiklerini kaydetti. Özsoy, bu tür etkinliklerin önümüzdeki günlerde de devam etmesini sağlayacaklarını belirtti.