Barutçuoğlu AVM, hafta sonu vatandaşların ziyaretçi akınına uğradı. Kış ayının yaklaşması nedeniyle vatandaşlar, hafta sonu Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi’ni (BAVM) adeta tıklım tıklım doldurdu.

Kastamonu’da kış ayının gelmesiyle birlikte vatandaşların özellikle tercih ettikleri mekan haline gelen Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, bu hafta sonu en yoğun günlerinden birisini yaşadı. Gün boyu yoğunluğun artarak devam ettiği BAVM’da, işletmecilerin yüzü güldü. Ayrıca yeni ışıklandırması ile göz dolduran Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, ışıl ışıl görüntüsü ile müşterilerin beğenisini kazandı.

Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Şevket Özsoy, hafta sonunda vatandaşların ilgisinin yine BAVM’dan yana olduğunu belirterek, 24 Temmuz’da başlattıkları kampanya kapsamında sadece hafta sonu yaklaşık 5 bin kupon dağıttıklarını söyledi.

Geleneksel hale getirdikleri ve her yıl otomobil dağıttıkları kampanyayı bu yıl da devam ettirdiklerini belirten Özsoy, “Hediye çekilişi kampanyalarına bu yıl da devam ediyoruz. Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi olarak, 24 Temmuz-31 Aralık 2014 tarihleri arasında 1 adet 2014 Ford Tourneo Courier 1.5 75 PS DELUX, 5 talihliye İphone 5S 16 GB hediye edecek” dedi.

HER 75 TL’YE 1 ÇEKİLİŞ KUPONU VERİLECEK

Çekiliş kampanyasına 18 yaşından küçüklerin katılamayacağını ifade eden Özsoy, “Fiş ve fatura dışındaki belgeler geçerli olmayacaktır. Sadece aynı gün içerisinde yapılan alışveriş fişi/faturası geçerli olacaktır. Toplamda 75 TL ve üzerinde alışveriş için 1 çekiliş kuponu verilecektir. Bir kişi birden fazla hediye kazanamayacaktır. Satın alınan ürünlerin iadesi halinde, çekiliş kuponu iptal edilir. Geçmiş yıllarda gösterilen yoğun ilgi ve alakanın 2014 yılında daha da artacağını beklemekteyiz” diye konuştu.

Araba çekilişinin 30 Ocak 2015’te saat 18.00’da Barutçuoğlu Alışveriş Merkezinde noter huzurunda gerçekleştirileceğini belirten Özsoy, “Taleplerimiz bir hayli fazla. Geçtiğimiz yıllara göre şimdiden daha ileride bulunuyoruz. Şu anda 150 bin kuponu bulduk. Bunun daha da artmasını bekliyoruz” diye konuştu.