Kastamonu’da alışveriş merkezi olma özelliğinin dışında yaptığı değişik sosyal ve kültürel projelerle vatandaşların ilgi odağı haline gelen Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, ziyaretçi akınına uğruyor.

Kastamonu’da vatandaşların alışveriş yapmak için tercih ettiği Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, aynı zamanda sosyal ve kültürel projelerle de ön plana çıkmaya devam ediyor. Ailelerin gezmek için ilk tercih ettiği alışveriş merkezi haline gelen Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, ayrıca şehrin sosyal ve kültürel faaliyetlerini yerine getirebilmelerine de olanak sağlıyor.

Bu kapsamda her geçen gün vatandaşları yoğun ilgisiyle karşılaşan Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, son günlerde en yoğun ziyaretçilerini almaya başladı. Yaklaşık günlük 15 bin ziyaretçi ağırlayan Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, hafta sonları ise bu rakamı adeta katlıyor. Vatandaşların alışveriş yapmasının yanı sıra çocuklar ve gençler içinde çeşitli etkinliklerini içerisinde barındıran Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, bu sayede ziyaretçi sayısını her geçen gün arttırmaya devam ediyor.

Barutçuoğlu AVM’nin şehrin markalarını ön plana çıkartarak aynı zamanda en uygun fiyat anlayışı ile müşteri beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya çalıştırdığına dikkat çeken Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Şevket Özsoy, bu konuda Barutçuoğlu AVM’nin şehir ölçeğinde lokomotif görevini de üstelendiğini söyledi.

Müşterilerinin güvenli, temiz ve hijyenik bir ortamda huzur içerisinde alışveriş yapmaları ve aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilmelerini en önemli hedefleri arasında gördüklerini açıklayan Özsoy, “Bu ideallerimizi büyük ölçüde siz değerli halkımız ile birlikte gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Çünkü geçen zaman içerisinde Alışveriş Merkezimize olan ilgi ve ziyaretçi sayımız sürekli artmaktadır. Geçtiğimiz 2013 yılı içersinde bu sayı 3 milyon 371 bin 461 kişiye ulaşarak geçmiş yılların da rekorunu kırmıştır. 2013 yılı Aralık ayı ise 360 bin 422 ziyaretçi girişi ile ay ölçeğinde ayrıca bir rekora imza atmıştır” dedi.

Vatandaşların Barutçuoğlu Alışveriş Merkezine gösterdikleri büyük ilgiden dolayı teşekkür eden Özsoy, şunları söyledi: “Kalitede sınır olmadığı’ prensibinden hareketle kendimize daima, ‘daha iyiyi nasıl yapabiliriz?’ sorusunu sorarak hizmette kalite grafiğini yükseltme yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğimizi bilmenizi isteriz”