8 yıldan bu yana Kastamonu’da hizmet veren Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi (BAVM) tarafından, mübarek Muharrem ayı nedeniyle müşterilere Aşure ikram edildi.

Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi içerisinde ve dışarısında alışveriş merkezini ziyarete gelen vatandaşlara ikram edilen aşureler, büyük ilgi gördü. Sosyal ve kültürel her türlü etkinliklerde yer almaya devam eden Barutçuoğlu AVM, bu kapsamda vatandaşlara ikram ettiği Aşure ile büyük takdir topladı.

Müşterilere kendi eliyle Aşure ikram ettikten sonra açıklamada buluna Barutçuoğlu AVM Genel Müdürü Şevket Özsoy, “Her yıl düzenlediğimiz aşure etkinliğimizi tekrar gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek Muharrem ayının içerisinde olmamız nedeniyle değerli Kastamonu halkına aşure ikramı yaparak, bu mübarek ayı birlikte kutlamak istiyoruz. Hicri takvimin başlangıcı olan Muharrem ayında, firma olarak geleneksel hale getirdiğimiz Aşure etkinliğimizi bugünde gerçekleştirdik. Barutçuoğlu ailesi olarak sosyal içerikli etkinliklerde her zaman Kastamonu halkına hizmet verme şiarıyla hareket ediyoruz. Hazırladığımız aşuremizi, alışveriş merkezimize gelen vatandaşlarımıza dağıttık. Muharrem ayında milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.