Çatalzeytin Otizm Engelliler Derneği konser düzenledi.

Konser saat 19.00’da Çatalzeytin kapalı spor salonunda başladı. Konserin sunuculuğunu sanatçı Engin Arda’nın yaptığı programa Kaymakam Recep Koşal, Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz, Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, MHP İl Başkanı İlhan Engin, Kastamonu Özyeniay Rehabilitasyon Merkezi sahibi Yusuf Öz, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, engelli aileleri ve vatandaşlar katıldılar.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından emekli öğretmen Ergun Usta günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Usta’dan sonra Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz konuşma yaptı. Uğuz konuşmasında Çatalzeytin’i yaşlı ve engelli rehabilite merkezi olarak turizme açmayı planladıklarını, Kızılay ile yaşlı bakım merkezi çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Kaymakam Recep Koşal konuşma yaptı. Koşal konuşmasında bu organizasyonu düzenleyen Dernek Başkanı Fatma Cincioğlu’na teşekkür etti. Koşal’dan sonra Dernek Başkanı Fatma Cincioğlu konuşma yaptı. Cincioğlu “Bizim burada bu organzeye yapmamızda katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi.

Gecede Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş ve Kastamonu Özyeniay Rehabilitasyon Merkezi sahibi Yusuf Öz kısa konuşma yaptılar.

Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş bir engelliye tekerlekli sandalye hediye etti.

Programa hava muhalefeti nedeniyle sanatçı Işık Manço katılamadı. Yerel sanatçılar Yavuz-Selim Demirci kardeşler konsere gelenlere keyifli dakikalar yaşattılar.

Program sonunda sanatçı Engin Arda, Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz ve Kaymakam Koşal’a teşekkür belgesi takdim edildi.