Esentepe Mahallesi Muhtarı Recai Karandı, mahallelerine yapılan hizmetlerden ötürü Belediye Başkani Tahsin Babaş’ı ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Mahalle sakinleri ve azaları ile birlikte Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret eden Esentepe Mahallesi Muhtarı Recai Karandı, “Belediye Başkanımız Tahsin Babaş, 2014 Mahalli İdareler seçimlerinden hemen sonra Mahalle’mizde doğalgaz kutularını abone olsun olmasın her eve konulmasını sağlamış ve Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Kaski Müdürlüğü, Park bahçe Müdürlüğü, Tamirhane Müdürlüğü birimlerini de görevlendirerek Mahalle’mizdeki bozuk ve zamanla eskimiş olan parke yolların sökümüne de başlanıp akabinde sıcak asfalt çalışmasını yaz boyunca da devam ettirmiş, ihtiyacı duyulan noktalarda duvar, kaldırım ve merdivenler de yapılmıştır. Alt yapımız yenilenmiştir. Yeni yollar açılmış asfaltları da yapılmıştır” dedi.

Mahallelerin camileri ile Kuran Kurslarının eksikliklerinin giderildiğini açıklayan Karandı, “Yeni cami ve Kuran Kursu inşaatı da tamamlanmıştır. Verilen sözler de yerine getirilmiş olup kış şartlarından dolayı da diğer asflat olacak yerlere de ara verilmiş olup, önümüzdeki sezonda Mahalle’mizde tekrar çalışmalara da kaldığı yerden devam edileceği belirtildi. Mahalle’mizde kısa sürede sorunlar giderilerek yapılması gerkene hizmetler de kısa sürede tamamlandı. Bu yüzden de Başta Belediye Başkanımız Tahsin Babaş olmak üzere diğer birimlerine de vermiş oldukları başarılı hizmetlerinden dolayı Muhtarlık heyetim ve Mahallem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kendisine yapılan ziyaretten ötürü teşekkür eden Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, “Kastamonu’yu bir bütün olarak yeniden inşa edeceğiz ve kalkındıracağız. Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar bütün mahallelerde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Özellikle sıcak asfalt serimi konusunda büyük bir çalışma yapıyoruz. Bütün mahallelerimizi bir bütün olarak yeniden inşa ediyoruz. Altyapı, üstyapı çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Esentepe Mahallesi de bu hizmetlerden yararlanıyor, yararlanmaya devam edecek ve yine Esentepe’de sıvasız ve boyasız ev kalmayacak, gerekirse vatandaşlara Muhtarlık vasıtasıyla da yardımı olarak katkı ve dsetek vereceğiz. Ayrıca sosyal alanda eksiklikler var, yine sizlerin düğün salonu ihtiyacınız olduğunu söylüyorsunuz, bunun ve diğer eksikliklerin de alt yapılarana bakarak gererkeni de yapmaya çalışacağız. Tüm Mahalle’lerimizi tarıyor ve her türlü erksikliklerini de bir bir gödermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerini istek ve taleplerini dinleyen Tahsin Babaş, şehrin her tarafına oyun alanları ve halı saha yaptıklarını hatırlatarak, Esentepe Mahallesindeki çocuklarında bu imkanlardan yararlanabilmesi için oyun alanları ve halı saha yapacaklarının sözünü verdi.

Ziyaretin ardından Muhtar Karandı, Başkan Babaş’a mahallelerine yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi takdim etti.