Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal, SFC Entegre Orman Ürünlerini ziyaret etti.

Ziyarette Bal’a SFC Entegre Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu eşlik etti. Gülamoğlu, Tuğgeneral Faruk Bal’a fabrikayız gezdirerek üretilen ürünler hakkında bilgiler verdi. Fabrikada işçilerle bir süre sohbet eden ve üretilen ürünleri inceleyen Faruk Bal, şehirde istihdamı destekleyen ve dünyada marka haline gelen bir fabrikanın Kastamonu’da olmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, çalışmalarda başarılar diledi.

SFC Entegre Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu ise, Türkiye’de ilk kez OSB üretimini SFC Entegre Orman Ürünlerinin gerçekleştirdiğine dikkati çekerek, “Türkiye’de ilk defa OSB üretimi SFC Entegre Orman Ürünleri tarafından yapıldı. Sunta ve çeşitli ahşap üretimi ile dünya markası haline geldik. Duvar ve çatıda kiremit altı tahtası yerine, raf, dolap, platform yapımında, taban döşemelerinde, iç dekorasyonda, sandık yapımında, fuar stantları ve dükkan vitrinlerinin yapımında kullanılan OSB, SFC Entegre tarafından dünyanın farklı ülkelerine satılıyor. OSB ile ev mimarisine hayat veren SFC Entegre Orman Ürünleri, Tayland, Irak, İran, Pakistan ve Ortadoğu gibi ülkeler başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine ihracat yapıyor” dedi.

Dünya çapında adını kabul ettirmiş olan SFC Entegre Orman Ürünleri Yönetim Kurul Üyesi Ömer Gülamoğlu, her bir ürününe ayrı renk kattıklarını belirterek, dünya çapında bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti. Gülamoğlu, “Üretimini yaptığımız ürünler ile dünyaya yeni bir pencere açıyoruz. OSB üretimi ise Türkiye’de ilk defa bizde uygulanıyor. Dünyanın birçok ülkesine OSB satışı yaptık. OSB kullanımı vatandaşlar açısından çok ilgi çekici oldu. Bina iç ve dış dekorasyonlarında kullanılan OSB’yi Türkiye’de ilk kez biz ürettik ve dünyanın çeşitli yerlerine gönderiyoruz. Biz SFC olarak hizmetlerimize her gün bir yenilik daha katma yolundayız” dedi.