Kastamonu’da kış mevsiminin yaklaşmasıyla vatandaşlar açık alanlar yerine alışveriş merkezlerini tercih ediyor.

Kastamonu’da kış mevsiminin yaklaşmasıyla vatandaşlar açık alanlar yerine alışveriş merkezlerini tercih ediyor. Soğuk ve serin havalarda vatandaşlar özellikle kentte bulunan ve tek alışveriş merkezi olan Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi’ne gelerek, hem alışveriş yapmanın keyfini yaşıyor hem de çocuklarının eğlenmesine imkan sağlıyor.

Alışveriş Merkezi olmanın yanında, kültür ve yaşam merkezi olarak da hizmet verdiklerini açıklayan Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Şevket Özsoy, “Ziyaretçilerimize, aileleri ile birlikte temiz, hijyenik ve güvenli bir alışveriş merkezi ortamı sağlamaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra hizmet anlayışını her zaman daha ileriye taşıyacak yeni projelerle, kalitede süreklilik arz etmeye devam ediyoruz” dedi.

Barutçuoğlu AVM’nin 2006 yılında bölgenin ilk ve tek AVM’si olarak kapılarını ziyaretçilerine açtığını belirten Özsoy, “Mimari olarak ferah ve geniş tasarımı ile ziyaretçilerine sıkılmadan alışveriş yapma imkanı sağlamaktadır. AVM’miz şehrin ticaret merkezinde ve yürüyerek ulaşılabilecek bir konumda bulunmaktadır. Ayrıca açık ve kapalı otopark hizmeti ile müşterilerimize rahat park etme imkanı sunmaktadır. Alışveriş merkezimiz açıldığı günden bu yana konuklarına daha mükemmel ve daha modem bir hizmet vermek ve ‘önce müşteri memnuniyeti’ ilkesi ile sektördeki iddiasını sürdürmektedir. Barutçuoğlu AVM, gün geçtikçe artan giriş sayılan ile günlük olarak yaklaşık 15 bin ziyaretçi almaktadır. Yapılan özel gün faaliyetlerinde ise bu oran günlük 20 binin üzerine çıkabilmektedir. Yıllık bazda 4 milyondan fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktadır” diye konuştu.

Ulusal ve uluslararası markaların en önemli faaliyet alanlarından biri olarak yerli ve yabancı ziyaretçilerine yılın 365 günü hizmet vermeye çalıştıklarını aktaran Özsoy, şunları söyledi: “84 mağaza, 5 sinema salonu, 7D sinema, çocuk treni, hatlı bowling ve çocuk oyunları salonu ayrıca açık ve kapalı otopark hizmeti ile hitap ettiğimiz kesim, talep sahiplerinin tüketim alışkanlıktan gibi ölçütlerle 8. yılımızda tüketicilerin neredeyse tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek konumdayız. Barutçuoğlu AVM, Alışveriş Merkezi olmanın yanında, kültür ve yaşam merkezi olarak da hizmet vermektedir. Birçok fuar, sergi ve konser organizasyonlarına da ev sahipliği yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz”