Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG), Kastamonu Barosunu ziyaret ederek, yeni yönetimi tebrik ettiler.

KASGEG Kastamonu Şube Başkanı Gökhan Çağın, yönetim kurulu üyeleriyle Kastamonu Barosunu ziyaret ederek, Baro Başkanı Av. Mehmet Çiftçi’ye görevinde başarılar diledi.

Kastamonu Şube Başkanı Gökhan Çağın, “Genel Başkanımız Zafer Küçükşabanoğlu’nun da katılımlarıyla Başkanlık seçimini yeniden kazanan Sn. Çiftci’ye hayırlı olsun demek ve Baromuzla karşılıklı fikir alışverişi yapmak için buradayız. İnsan hak ve özgürlüklerinin, savunma hakkının, demokrasi ve hukukun üstünlüğü ilkelerinin temsilcisi niteliğindeki Baromuzla birlikte ne gibi alanlarda çalışabileceğimiz hakkında önemli değerlendirmeler yaptık. Baro Başkanımız Mehmet Çiftci de, faaliyetlerimiz hakkındaki olumlu düşüncelerini ve övgülerini paylaşırken, derneğimize her konuda destek olacağını dile getirdi. Önümüzdeki dönemde baromuzla birlikte proje geliştirmek için çalışacağız. Samimi misafirperverlikleri için kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten dolayı Av. Mehmet Çiftçi, kendisini ziyaret eden heyete teşekkür etti. Ziyarette Çağın, Av. Çiftçi’ye plaket takdim etti.