Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu’nun daha büyük eserleri sahip layık olduğunu kaydetti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla yeni devlet hastanesinin temel atma törenine katılan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, insan hayatındaki en önemli unsurun ve servetin sağlık oluğunu belirtti. Babaş, “Devletimiz Cumhuriyet tarihinde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da AK Parti hükümetinin yaptığı reformlarla ilk defa çok büyük adımlara ve atılımlara sahne oldu. Halkımızın bu alanda yaşadığı birçok sıkıntılar şimdi büyük ölçüde geride kaldı. Bu gelişmeler içinde doktorlarımızın hizmet verdiği modern hastanelerin faaliyete geçmesi ile büyük atılımlar yaşandı. Bu gün Sağlık Bakanımızın da teşrifiyle böyle modern bir hastanenin temelini atmamız bu şehrin belediye başkanı olarak beni son derece mutlu etmektedir. Tüm Kastamonuluların da bu mutluluğu yürekten hissettiğini biliyor ve inanıyorum” diye konuştu.

Kastamonu’nun bu yatırımı yıllarca beklediğini ifade eden Tahsin Babaş, Kastamonuluların atılacak temel ile muradına kavuştuğunu söyledi. Hastanenin devreye girmesi ile Kastamonu halkının daha güzel ve kaliteli hizmet alacağından şüphesinin olmadığını anlatan Tahsin Babaş, yeni hastanenin şehrin çehresini değiştireceğini ve ayrı bir özellik katacağını belirtti. Tahsin Babaş, şunları kaydetti:

“Modern dünyada büyük Türkiye hedefinde yeni Türkiye’nin yeni Kastamonu’suna büyük eserler kazandıran devletimize, cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza, hükümetimize sonsuz teşekkür sunuyorum. Kastamonu’muz daha büyük eserlere layıktır. Ömrümüz ve imkanımız olduğu müddetçe bir çok eserin Kastamonu’ya kazandırılması için bizler de var gücümüzle çalışacağız”