MHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtcu, devlet düşmanlarına empati yapmaktan ziyade, nizamı bozan unsurların cezalandırılmasını istedi.

Kurtcu, devletin hain bir tuzakla karşı karşıya kaldığını belirterek, “Devletimiz hain bir tuzakla karşı karşıya kalmıştır. Bölücülük en alt seviyesi aymazlık, en üstü ihanet olan ve devlet adabı açısından evvelki dönemlerde öngörülmeyen asla tahmin edilemeyen bir düzlemdedir. Açılım diye akil diye yeni bir stratejiymiş gibi halkımızın gündemine getirilen, bizce milletin ve devletin çözülmesine vesile olacak çok tehlikeli süreç hainlerin cesaretlendirilmesine, vatan ve devlete sadakatlilerin yaftalanması ile neticelenmiştir. Güvenlik kuvvetlerimiz, sokak ortasında haince şehit edilmekte, devletimizi yönetenler bölücülerin yurtdışına çıkmadıklarını bildikleri halde halktan gizlediklerini ifade etmekten çekinmemektedirler. Hükümetimizin ve devletimizin biran evvel devletin ve milletin birliğine, beraberliğine vesile olacak politikalara geri dönmesini, devlet düşmanlarının, Mehmetçiğimizin, polisimizin katillerine empati yapmaktan ziyade, nizamı bozan birliğimize kast eden unsurların cezalandırılması en önemli meselemizdir” dedi.

Ayrıca Kurtcu, bu vesile ile vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, şunları söyledi: “Bu vesile ile Cumhuriyeti kuran iradeyi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin kurtuluş felsefesi olan Türk Milliyetçiliğine bütün sorumluların tekraren sahip çıkması dilek ve temennisiyle Cumhuriyet Bayramımızın kutlu olmasını diliyorum”