Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bozkurt İlçe Kongresinde İbrahim Demir yeniden başkan seçildi.

Kongrede ilk konuşmayı yapan ilçe başkanı Demir, yerel seçimde, yönetim kurulu, ülkücü gençlik ve Bozkurt Ekeş’e gönül veren Bozkurt halkı ile birlikte ilçe tarihinde ilk defa Milliyetçi Hareket Partisi olarak belediye seçimlerini büyük ve ezici bir çoğunlukla kazanmış olmanın gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

MHP İl Başkanı İlhan Engin de konuşmasında, Kastamonu’da partisinin oylarının artığını vurgulayarak, 2015 yılındaki genel seçimlerde birinci parti olmayı hedeflediklerini dile getirdi. MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, kongrede yaptığı konuşmada, Bozkurt için çok çalıştıklarını belirterek, “Bozkurt’ta yılların verdiği bir hayali belediye seçimlerinde gerçekleştirdik. Bozkurt’ta MHP iktidar oldu.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinin mensup olduğu belediyelerin ilçelerine daha iyi sahip çıktığını belirten Çınar, “Bozkurt Belediyesi AK Parti’nin elindeydi, Çatalzeytin Belediyesi AK Partinin elindeydi, Abana Belediyesi AK Parti’nin elindeydi. Nerde mücadele, nerde ilçesi için özveri ve yüreğini ortaya koyma. Onur ve gururla bahsediyorum Küre belediyesi Milliyetçi Hareket Partisindeydi o adliyede kapatılmak isteniyordu? Hazırlıklar yapıldı, çalışmalar yapıldı, gerekiyorsa iktidarın kapısında yatıldı ve adliyenin orada kalması sağlandı” diye konuştu.

Tek listeyle yapılan seçimde, İbrahim Demir yeniden başkan seçilirken, Yönetim kurulu, Cemal Çınar, Vecdi Yapıcı, Kemal Kömüşçü, Ahmet Güner, Selim Güleryüz, Levent Karakaş, Enver Usta, Hakan Acar, Mustafa Erol, Ahmet İncircioğlu, Kadir Şengül, Ahmet Şenel, Suat Kenarcı ve Mustafa Cinni’den oluştu.