Adalet Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Kastamonu’da 2015 genel seçimlerinde milletvekili sayısını 3’te 3 yapacaklarını söyledi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Şerife Bacı Öğretmenevinde düzenlenen yemek programına katılan Adalet Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde Kastamonu’da başarılı olacaklarına inandıklarını ve halkın bu zamana kadar nasıl teveccüh gösterdiyse, bundan sonrada aynı teveccüh göstererek AK Parti’nin Kastamonu’da kazanacağını söyledi.

2015 yılında yapılacak olan seçimlerde kendisinin olmadığını belirten Hakkı Köylü, fakat Kastamonu’da bulunacağını ifade ederek, “Seçimin başından sonuna kadar Kastamonu’da olacağım. Geçen seçimde ne kadar çalıştıysak, önümüzdeki seçimde daha fazla çalışacağız. Kastamonu’da bir tek hedefimiz var o da 3 milletvekili çıkarıp, 3’te 3 yapmaktır” dedi.

Siyasetin en üstten en alta kadar bir başarı varsa bunun sonucu bir futbol maçı sonucu gibi seçimde belli olacağını vurgulayan Hakkı Köylü, “Seçimlerde halkın teveccühünü, gönlünü ve güveninin kazanılması biz siyasetçilere büyük mutluluk verir. İşte siyaset bu noktada sizi ileriye götürme noktasıdır. Hedefe varmak için herkes bu işe halkın güvenini kazanmakla bu işe başlamalıdır. Bütün zorluklara katlanarak ufku görmek için mücadele ederiz. Biz bu güne kadar hiç üzülmedik. Siyasete 2002 yılında başladım. Arkadaşlarımızın bir kısmı da o tarihlerde siyasete başladılar. O tarihten bu güne hiç üzülmeden, moralimizi bozmadan bu günlere geldik. Her seçimde başarılı olarak yüzümüz ak çıktık. İnsanlarımız vatandaşlarımız bize teveccühte bulundular. Seçimden biz galip çıktık demek; vatandaşın beğenisini ve sempatisini aldık demektir” diye konuştu.

“BAŞARIMIZI, BAŞKA PARTİLERLE ARAMIZDA OLAN OY FARKIYLA DEĞERLENDİRMEYİZ”

Başarılarını başka partilerle aralarındaki olan oy farkıyla değerlendiremeyeceklerini ifade eden Hakkı Köylü, seçimlerde galibiyet elde etmenin başka siyasi partilere karşı galibiyet elde etmek olmadığına dikkat çekerek, “Bizim galibiyetimiz ve sevincimiz vatandaşın bize olan teveccühü ve güvenidir. Biz öncelikle bu güveni ve teveccühü kazandığımız için seviniriz. Başarımızı başka partilerle aramızda olan oy farkıyla değerlendirmeyiz. Başka siyasi partilerde kazandıkları güven doğrultusunda sevinirler. Ama biz her zaman daha çok sevinen olduk. Bundan sonrada böyle devam edecektir. Bu güne kadar bu başarıyı ve güvenin sağlanmasına hizmet eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onlar gerçekten de canla başla çalıştılar. Partimiz büyüyerek buralara kadar geldi. Başta Kastamonu’da Feridun Başkanımız olmak üzere çok diğer yönetimdeki arkadaşlarımızın çok katkısı oldu. Herkese ay ayrı teşekkür ediyorum. Yeni seçilen arkadaşlarımız onların kaldığı yerden devam edecektir. Bir adım daha ileriye götüreceklerdir. Yerinde saymak yok. Her zaman bir adım daha bir adım ileriye gideceğiz. Yeni göreve başlayan Başkan ve ekibine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“KASTAMONU’DA HEDEF 3’TE 3 YAPMAK”

2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde Kastamonu’da başarılı olacaklarına inandıklarını aktaran Adalet Komisyon Başkanvekili Hakkı Köylü, vatandaşların AK Pati’ye şimdiye kadar nasıl teveccüh gösterdiyse, bundan sonrada aynı teveccühü göstereceklerine inandıklarını anlatan Köylü, “Bizim işimiz, halkla, halkımızla onlarla haşir, neşir olacağız. Onlara daha yakın olacağız. Onlardan selamı esirgemeyeceğiz. Vatandaşlarımızın güvenini ve gönlünü kazanacağız. Bunları yaptıktan sonra da seçimde ki başarı kendiliğinden gelen bir şeydir. Çünkü hizmet geliyor zaten. Hizmetle bitmiyor. Ne kadar hizmet ederseniz edin, bir yerde o insanlarımızın güvenini kazanamadığınız takdirde o hizmet seçim kazanmaya yetmiyor. Kastamonu’da seçim çalışmalarına şimdiden başlayacağız. Bu çalışmaların sonunda başarılı olacağımıza inanıyorum. Kastamonu’da bir tek hedefimiz var o da 3 milletvekili çıkarıp seçimi kazanmaktır” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Hakkı Köylü, 4 yıl boyunca AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürütülen Av. Feridun Öztürk’e teşekkür plaketi takdim etti.