Kastamonu Belediyesi ve PTT Kastamonu Şubesi arasında yapılan anlaşmaya göre, bundan sonra PTT şubelerinden su tahsilatı yapılabilecek.

PTT Kastamonu Şube Müdürü Aysel Varlıker, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı ziyaret etti. Ziyarette kurumlarının yürüttüğü çalışmalardan bahseden Varlıker, bu kapsamda Kastamonu Belediyesinden çalışmalar hakkında destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, PTT Kastamonu Şube Müdürü Aysel Varlıker’e PTT şubelerinden su tahsilatı yapılabilmesi için talepte bulundu. Bu talebi olumlu karşılayan Varlıker, Başkan Babaş ile PTT şubelerinden su tahsilatı yapılabilmesi noktasında protokol imzalandı.

Ayrıca Başkan Babaş ile Varlıker’in görüşmesinde, belediye hizmet binasındaki gelir servisi gişelerinden birinin PTT gişesi yapılmasına karar verildi. Açılan yeni gişeyle vatandaşlar, PTT Şubelerinden yapabilecekleri tüm işlemleri belediye binasındaki PTT şubesinden de gerçekleştirebilecek.

PTT Kastamonu Şube Müdürü Aysel Varlıker ile yaptıkları görüşmelerin vatandaşların liheni çok olumlu geçtiğini belirten Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Bildiğiniz gibi geçen hafta üniversitemiz kampuüsünde, PTT Şubesi açıldı. Orada yaptığım konuşmada PTT ile işbirliği içerisinde olacağımızın sinyallerini vermiştik. Gecikmeden çalışmalara başladık ve kısa zamanda Belediye içerisinde PTT gişesini açıyoruz. Böylece vatandaşlarımız kargo göndermek ve almak dahil tüm işlemlerini Belediyemizdeki PTT gişesinden yapabilecekler. Ayrıca vatandaşımız, su tahsilatını da PTT şubesinden gerçekleştirebilecekler” dedi.

Amaçlarının vatandaşlara hizmet etmek olduğunu vurgulayan Babaş, “Vatandaşımızın daha kolay işlemlerini yapabilmek için böyle bir anlaşma yoluna gittik. PTT ve diğer kurumlarla sürekli işbirliğinde olarak halka hizmet yolunda elimizden ne geliyorsa yapmayı çalışıyoruz. Bizlere bu konuda destek ve yardımcı olan PTT Müdürümüz Aysel Varlıker’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ardından Başkan Babaş, Varlıker’e plaket takdim etti.