Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi Yaşlılar Haftasında yaşlıları unutmadı.

Tosya Toplum Sağlığı Merkezi 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yaşlılarla birlikte sağlıklı yürüyüş etkinliği düzenledi. Tosya Huzurevi Rehabilitasyon ve Yaşlı Bakım Merkezi’nde yapılan yürüyüş etkinliğine Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Firuze Soyak, Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Ergün Hasgül, Evde Hasta Bakımı Bölüm Başkanı Zeynep Arabacı, Tosya Huzurevi Rehabilitasyon Merkezi ve Yaşlı Bakım Merkezi Müdiresi Rafiye Uzbilgin, Toplum Sağlığı Merkezi personeli, huzurevi personeli, evde hasta bakımı öğrencileri katıldı.

Tosya Huzurevi Rehabilitasyon ve Yaşlı Bakım Merkezi’nde kalan yaşlıların ziyareti ile başlayan etkinlikte Tosya Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Firuze Soyak ve Toplum Sağlığı Merkezi personeli yaşlılara karanfil dağıttı. Yaşlılarla bir süre sohbet eden Dr. Firuze Soyak, Yaşlılar Haftasını kutladı.

Etkinlik huzurevi bahçesinde yapılan sağlıklı yürüyüş ile devam etti. Tosya Toplum Sağlığı Merkezi’nin hazırlamış olduğu Kalbini Sev Günde Bin Adım At Ve Haftada 5 Gün Günde En Az 30 Dakika Yürüyüş sloganların yazılı olduğu pankartlar eşliğinde huzur evi binası çevresinde sağlıklı yaşam için yürüyüşler yapıldı.