Kastamonu Gölköy 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı’nda eğitimlerini tamamlayan askerler kısa süre sonra yemin edecek. Yemin törenine gelen aileler ise Kastamonu ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

Çocuklarının yemin törenine katılmak üzere Kastamonu’ya gelen asker aileleri, soğur kış şartları nedeniyle hareketliliğini kaybeden ekonomiye katkı sunuyor. Kastamonu’da vatani görevini yapan askerlerin 28 Kasım Cuma günü Kastamonu Gölköy 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı’nda düzenlenecek törenle yemin edeceklerini belirten Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Şevket Özsoy, “Askerliğini, Kastamonu’da yapan askerlerimiz ve onları ziyarete gelen aileleri, bizler için şehrimize gelmiş misafirlerdir. Onları en güzel şekilde ağırlayıp, kendilerine Kastamonu’muzun misafirperverliğini göstermeliyiz” dedi.

Barutcuoğlu AVM olarak askerleri ve asker ailelerine en güzel şekilde karşılayacaklarını ifade eden Özsoy, “Her zaman olduğu gibi, bu seferde asker ailelerini en güzel şekilde karşılamalıyız ve ağırlamaya hazırız. İşletmelerimizdeki ürünlerin fiyatında herhangi bir değişiklik yapılması söz konusu değildir. Onlara en güzel hizmeti vererek, kendilerinin şehrimizden memnun olarak ayrılmalarını sağlamak en önemli hedefimizdir. Bu vesile ile kendilerine ‘hoş geldiniz’ diyor, askerlerimizin aileleri ve birlikte şehrimizden ve Alışveriş Merkezimizden güzel anılarla ayrılmalarını arzu ediyoruz” diye konuştu.