Ak Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Okandan, bir açıklama yaparak 17 Aralık sürecini kınadı.

Okandan, yaptığı açıklamada, "17 Aralık Türkiye Cumhuriyetinde uzun süre sonra dahi hatırlanacak, 27 Mayıs gibi 12 Eylül gibi demokrasiye vurulmuş unutulmaz bir darbe olarak kalacaktır." dedi.

Okandan, şu ifadelere yer verdi:

" Devlet içinde kendi kendine paralel bir yapılanma başlatan, halkın iradesini hiçe sayıp ahlâksızlıkta çığır açan bu yapılanmanın karşısında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Prof. Dr Ahmet Davutoğlu ile birlikte gençlik kolları olarak durduk, duruyoruz ve de durmaya devam edeceğiz.

Montaj ses kayıtlarıyla iftiralar atan, devletin stratejik hamlelerini hiçe sayarak ajanlık yapan, henüz başbakanken dönemin başbakanı ifadesini kullanacak kadar hainlikte kendine güvenen bu paralel yapılanmanın planları önce 30 Mart’ta sonra da 10 Ağustos’ta suya düşmüş, hayalleri boşa çıkmıştır.

Ak Parti Kayseri Gençlik Kolları olarak bir kez daha yineliyoruz. Demokrasinin ve Milli İrade’nin değerini biliyoruz, gençliğimize ve milletimize Yeni Türkiye Yeni Gençlik vizyonunu anlatacağız. Zoru görünce kaçmadık, kaçmayacağız ve dimdik duracağız. Ülkemizin çıkarları için bedel ödedik ve ödemeye de hazırız.

Rabbimden bu kötü günleri ülkemize bir daha yaşatmaması için dua ediyor, sevgi ve saygıyla tüm halkımızı selamlıyorum."