Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik’ten belediye çalışmaları hakkında brifing aldı.

Başkan Mustafa Çelik’in göreve geldiğinden bu yana yaptığı çalışmaları beğeniyle izlediğini belirten Bakan Yıldız, Başkan Çelik’in makamında bulunan dev ekranın işlevselliğini çok beğendiğini belirterek “Bu sunum bir belediyenin yapabileceği en modern sunumdur. Tebrik ediyorum, herkese örnek olmalı” dedi.

Başkan Mustafa Çelik, Bakan Taner Yıldız’ı belediye hizmet binasının girişinde karşıladı.

Başkanlık katındaki ‘2014 Havadan Kocasinan Sergisi’ ile ‘Harika Park’, ‘Kadın Gelişim Merkezi’ ve ‘Semt Konağı’ maketini de inceleyen Bakan Yıldız çalışmaları çok beğendiğini kaydetti.

Daha sonra Başkanlık makamına geçen Bakan Yıldız’a Başkan Çelik, odasındaki dev ekrandan göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı çalışmaları slayt eşliğinde anlattı.

Kocasinan Dönüşüm Master Planı’nı da ayrıntılarıyla açıklayan Başkan Çelik, Kurşunlu Cami yanında bulunan alanda uygulanacak olan Gevher Nesibe Mahallesi’ndeki ‘Dilaverpaşa Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Cumhuriyet Meydanı’na ve Kayseri’ye sağlayacağı yararı dile getirdi.

Bakan Yıldız’ın Kocasinan Belediyesi ziyaretine Vali Orhan Düzgün ve Kocasinan Belediyesi Eski Başkanı Bekir Yıldız da eşlik etti.